Νέα Διαδικασία Επίσημων Μεταφράσεων

Εάν χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε ερωτήσεις

pl-translations.gr

Σε αναπλήρωση της διαδικασίας επίσημης μετάφρασης, από την 1ηΣεπτεμβρίου 2021, σύμφωνα με τον Ν. 4781/2021, ισχύει στην Ελλάδα νέα, εκσυγχρονισμένη και απλουστευμένη διαδικασία μετάφρασης. Κάθε επίσημη επικυρωμένη μετάφραση φέρει μοναδικό σειριακό αριθμό (Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης gov.gr) και εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή, ενώ όλη διαδικασία τελείται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Ελλάδας (Κοινή Υπουργική Απόφαση Π23ΜΕΤ-38227 ΦΕΚ Β 3482/30.07.2021).

Πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον πιστοποιημένο μεταφραστή του ΥΠΕΞ, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στο μητρώο μεταφραστών στη διεύθυνση

https://metafraseis.services.gov.gr

Επομένως κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί μου ως πιστοποιημένης μεταφράστριας της πολωνικής γλώσσας, μπορείτε να μου προσκομίζετε τα έγγραφα για μετάφραση στο γραφείο, είτε να τα αποστείλετε ταχυδρομικά ή με κούριερ, αλλά και για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία να στέλνετε τα σκαναρισμένα έγγραφα απευθείας στο e-mail μου. Με αυτήν την καινούργια διαδικασία εξοικονομείτε και χρόνο για μετακινήσεις για την παράδοση παραλαβή εγγράφων και εξασφαλίζετε άμεσα τις επίσημες μεταφράσεις σε συντομότερο χρόνο συγκριτικά με την παλιά διαδικασία, ακόμα και την ίδια ημέρα.